Dit is Meerwijk

Meerwijk is eigenlijk een landhuis met kasteel allures hetgeen vele voordelen biedt te opzichte van een 'oud' kasteel. Meerwijk is bijvoorbeeld licht en ruimer opgezet dan traditionele kastelen, Meerwijk heeft o.a. grote ramen en moderne voorzieningen zoals luchtzuivering en gelijkvloerse moderne toiletten. Dat is zeker in deze tijd een groot voordeel.

We beschikken over een 20.000 M2 grote tuin midden in de natuur en in de volle rust van het buitengebied aan de Dieze tussen 's Hertogenbosch en Hedel. Aan de overkant van het water hebben wij zicht op het mooie dorp Engelen. Een oase van rust, mooie natuur en met als bonus, geheel gratis, de mooiste zonsondergang van Brabant (en omstreken)

Alles op een locatie aanwezig.

De indeling van Meerwijk is praktisch en gezellig voor grote en kleinere groepen. Wij beschikken over een grote (feest)zaal met eigen privé-terras en schitterende toegang met veel allure. Alle ruimten en terrassen kunnen apart van elkaar gebruik worden maar zijn 'geopend' ook tot één groot geheel te maken met vele gezellige hoeken en sferen.

Een gezellige Hollandse authentieke bar waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan en waar je een beelden galerie vindt van beroemdheden en de rijke geschiedenis van ons Kasteeltje.

Een oude gezellige jachtkamer met grote kasteel- openhaard en een schitterend verwarmd terras aan het water.

Luxe bruissuite met jacuzzi, schitterend uitzicht en champagne ontbijt aan het water.

Aanlegsteiger voor sloepen of de rondvaartboot uit Den Bosch (beiden via ons te reserveren)

Eigen groot parkeerterrein voor 120 auto's.

Schitterende fotolocaties met hertjes en prachtige tuinen op ons eigen terrein.

Hele grote terrassen met schitterende bomen aan beide kanten van het kasteel.