Kasteel Meerwijk het vriendelijkste paradijsje van Brabant

 

Meerwijk laat zich het beste omschrijven als een landhuis met 'kasteel-allures' hetgeen vele voordelen biedt te opzichte van een 'oud' kasteel. Meerwijk is bijvoorbeeld licht en ruimer opgezet dan traditionele kastelen. Zo heeft Meerwijk onder anderen mooie raampartijen met veel licht en moderne voorzieningen zoals de nieuwste luchtzuivering, airco en gelijkvloerse moderne toiletten (ook voor minder validen). Dat is zeker in deze tijd belangrijk en een groot voordeel om in alle rust en veiligheid een zorgeloos feest voor alle gasten te kunnen organiseren.

Heel veel ruimte!

Veel ruimte is tegenwoordig nog belangrijker. Onze 20.000 M2 grote tuin ligt midden in de natuur en in de volle rust van het buitengebied aan de Dieze tussen 's Hertogenbosch en Hedel. Aan de overkant van het water hebben wij zicht op het mooie dorp Engelen.
Een oase van rust, mooie natuur en met als bonus, geheel gratis, de mooiste zonsondergang van Brabant (en omstreken).

Origineel en typisch jullie!

Meerwijk wordt gerund door creatieve ervaren ondernemers met oog voor detail en persoonlijkheid. Samen met jullie kijken we hoe we jullie evenement kunnen vullen met bijzondere en leuke elementen die goed bij jullie en jullie gasten passen.
We zijn niet sjeik maar bieden wel 'nuchtere' klasse, kwaliteit en originaliteit.
We bieden jullie unieke elementen en producten welke net even anders zijn en ook nergens anders in deze volledigheid worden aangeboden.  Jullie feest of evenement wordt ook echt zoals jullie dat voor ogen hebben en willen, dat vinden wij belangrijk!

Koning en koningin voor een dag.

Op Meerwijk geven we één feest per dag... jullie dag! Daarnaast vinden wij het super belangrijk dat jullie ook feestvierder kunnen zijn op jullie eigen feest. Wij regelen alles zodat jullie geen zorgen hebben op de dag zelf. Goede voorbereiding en veel ervaring geeft jullie een stressvrije feest-ervaring. 

 

Corona: Naast het feit dat Meerwijk veel ruimte en een moderne luchtfilter-installatie, moderne toilet- groepen en andere voorzieningen biedt zijn we ook, of misschien wel juist nu, een perfecte locatie om ook in tijd van Corona veilig en ook gezellig te kunnen genieten.