Roddels en achterklap

 

Veranderingen bij Kasteel Meerwijk.

Er is altijd al graag en veel geschreven over Kasteel Meerwijk, dat komt natuurlijk door de vele mooie verhalen die er zijn over de 180 jarige geschiedenis. Ooit gebouwd door de burgemeester van Den Bosch, vele verbouwingen, vervallen en weer opgebouwd, Meerwijk heeft een bijzondere geschiedenis.

Met Henk van der Meijden als vaste gast, en journalist van Privé en de Telegraaf, stonden alle belevenissen in geuren en kleuren in deze bladen. Zeker gedurende de periode als exclusief bordeel in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw was Meerwijk dikwijls landelijk nieuws.

Mooie verhalen en roddels

De afgelopen periode is er ook weer veel gebeurd. De afgelopen 15 jaar is Meerwijk als woonhuis geheel restaureert en bleef het hek rond het landgoed voor de meeste mensen gesloten. 

Vlak voor de Corona-periode was Meerwijk net weer toegankelijk geworden voor feesten en partijen en maakte deze crisis daar, net als bij andere trouw & feestlocaties vervolgens weer een abrupt einde aan.

Afgelopen jaar is de oude exploitatie van Meerwijk overgenomen met als doel om na de crisis deze schitterende locatie om te toveren tot de mooiste en gezelligste achtertuin van Den Bosch. 

Deze overname ging uiteraard ook gepaard met vele verhalen in de media. De privé-veiling van de oude boedel en het niet doorgaan (faillissement) van de vorige exploitatie was in de media weer reden voor veel wilde en spannende verhalen 'wat zou er toch gebeuren bij Kasteeltje Meerwijk?'

Wel nu: Wij gebruiken de huidige ietwat treurige lock-down om Meerwijk klaar en mooi te maken voor de periode waarin we met z'n allen weer mogen feesten en genieten! We nodigen jullie allemaal graag uit om deze vorderingen een keer te komen bekijken.

1 juni verwachten wij weer samen met jullie het leven te mogen gaan vieren.


We verheugen ons op jullie komst!