Simplicity 

Wij houden van duidelijkheid en het niet onnodig ingewikkeld maken van offertes. Wij geven een topfeest voor een afgesproken bedrag met heerlijk eten en kwaliteitsproducten welke ruim voldoende worden geserveerd. Geen gedoe over wat nootjes of olijven kosten, alle drankjes mogen, goede wijnen, bijzondere bieren, kortom; iedereen mag onbeperkt genieten. Het is tenslotte feest, groot feest.  

Werkwijze

Eerst bekijken we samen natuurlijk de locatie. Nadat we met elkaar gesproken hebben over jullie wensen, een beschikbare datum en de grootte van jullie bruiloft of evenement komen we samen meteen met een uitgangspunt met als uitgangspunt jullie budget.

Wij werken met een heldere offerte waarin alle elementen van jullie feest zijn opgenomen. Jullie budget en wensen zijn voor ons het uitgangspunt om een heel goed en persoonlijk feest te organiseren.

Je weet dus van tevoren precies wat je krijgt en kwijt bent als je bij ons een feest geeft (met een marge van 5%).

Belangrijke elementen welke van belang zijn voor de prijs
Aantal gasten, weekend of door de weekse dag, duur van het feest.
In principe geven wij in de weekenden alleen complete feesten: van ceremonie, borrel, diner tot en met feest.

Bevestiging en betaling

Bij reservering ontvang je direct een aanbetalings-link van 25%. Na betaling hiervan is de datum definitief voor jullie gereserveerd.
Zo'n 2 maanden voor jullie feest ontvang je de factuur voor de 2e aanbetaling van 50% en vlak voor de feestdatum de laatste factuur van 25%. 

Wij geven altijd het advies mee om jullie bruiloft te verzekeren. Dit raden wij iedereen aan te doen. Het is niet duur en zorgt ervoor dat jullie geen stress hoeven te hebben over financieel gedoe betreffende jullie bruiloft. 

Wat kost een bruiloft op Meerwijk?

Omdat iedere bruiloft maatwerk betreft kunnen we daar niet één antwoord op geven, wel een helder populair uitgangspunt. 
In het weekend, op vrijdag en zaterdag, kun je als uitgangspunt nemen dat er een minimale besteding van €12.000 moet zijn voor een compleet feest over de gehele dag. Dit is inclusief ceremonie, toost, borrel, diner en het feest. Hierbij zijn ook alle dranken, hapjes en het diner met topkok inbegrepen.

Bij dit voorbeeld gaan we uit van 30 volwassenen overdag, inclusief diner en zo'n 100 avondgasten.

Bij meer personen veranderd de prijs natuurlijk maar een groot deel van de vaste lasten zoals de kosten voor de locatie en personeel blijven grotendeels gelijk. 

Op andere dagen zijn kleinere feesten wel mogelijk met elkaar maken we een passende offerte voor jullie feest.

 

Corona wordt niet gedekt door verzekeringen maar om ook dat te regelen hebben wij een eigen Meerwijk-Corona-regeling welke wij samen met jullie afstemmen. Deze regeling voorziet in het kunnen verplaatsen (tegen geringe kosten) van jullie feest als dat door Corona niet gegeven kan worden op de door jullie gekozen datum.

Kortom ook geen financiële stress als je een feest bij Meerwijk organiseert. 

 

Zakelijke en overige evenementen 

Wij stellen met elkaar een offerte op maat samen met jullie wensen. Samen doorlopen we het programma op onze locatie en hoe wij jullie evenement tot een succes kunnen maken met elkaar. Neem contact op voor de mogelijkheden en een duidelijke prijsindicatie.