Persoonlijke feesten & events voor 50-400 personen.

Trouwen en Feesten met een echt bijzondere elementen die je nergens anders zult vinden. Dat maakt Kasteel Meerwijk extra bijzonder en persoonlijk. Wij draaien geen feestjes en bruiloften af op de automatische piloot. Samen met jullie, de feestvierders, bespreken we de mogelijkheden om van een 'goed' feest jullie topfeest te maken! 

Dat vinden wij een uitdaging en daar zijn wij goed in. Niet meerdere feesten tegelijkertijd als organisator of bruidspaar zijn jullie King & Queen of the day!

Naast persoonlijke elementen die jullie zelf kunnen aandragen heeft Meerwijk ook een lijn van heel bijzondere en exclusieve producten die nergens anders in deze volledigheid verkrijgbaar zijn. Voorbeelden hiervan zijn:

ChocolaDNA Chocolade
Waanzinnige gepersonaliseerde boxen met LCD scherm bij de koffie. Truffels gemaakt van mooie verhalen. ChocolaDNA is ons eigen merk chocolade (zelfde eigenaar).

Insel heel speciaal bier 
Als enige in Nederland voeren wij de gehele lijn van de Insel Brouwerij (meerdere malen beste brouwerij ter wereld volgens de London beer awards) met heel speciale bieren & designs waaronder het best beoordeelde Champagnebier ter wereld (een leuk alternatief voor bijvoorbeeld bij het toost & taart moment). Meerwijk heeft dan ook geen speciaalbier maar heel speciaal bier.

Eigen (biologische) vruchtensappen uit de regio.
Net als met de chocolade en het bier hebben we ook een eigen ontworpen lijn met heerlijke vruchtensappen uit de regio. Immers juist ook details moeten fantastisch zijn.

Live cooking aan het water.

De prachtige ligging aan het water van de Dieze en onze waanzinnige buitenkeuken staan in combinatie met top TV-chef John Spruit en zijn team garant voor een avond vol heerlijk culinair genot.

(je hebt) Hapjes en hapjes

Wij houden net als jullie van lekker en goed. Onze hapjes zijn net als de rest van onze keuken van bijzondere kwaliteit zelf gemaakt of van bijzondere collega's. Altijd gevarieerd en voor ieder wat wils.